RinCC®-Index
Link naar RinCC.be
RinCC®-Info
Link naar RinCC.be
Link naar RinCC.be
Link naar RinCC.be
Link naar RinCC.be
RinCC®-Over ons
RinCC®-Why Us
RinCC®-Partners
RinCC®-Info
RinCC®-Index
#1 ReStart
#2 - Contraol
#3 - Onroad Cornering
#4 - Ride
#5 - Ardennes
RinCC-Berg & Bochten

Copyright © RInCC 2016- Alle rechten voorbehouden - mailto:webmaster@rincc.be

TraXperience® - Risico

Voor wie bestemd?

"Voorkomen is beter dan genezen" is ons motto en daarom is deze training bestemd voor iedereen.

Zelfs heel ervaren motorrijders die vooraf dachten ‘wat kunnen ze mij nog leren?’ zijn razend enthousiast over de wijze van confrontatie met hun eigen positieve en negatieve (rij)gedrag.

 

Wat is het doel?

Het doel van deze training is om jou meer inzicht in het het verkeer en je omgeving te geven, toegepast op jou als motorrijder. Je weet waar je gevaren zitten en kunt daar op een gepaste manier mee omgaan. Omdat je het verkeer en je omgeving beter gaat 'lezen' en je daar bewust mee omgaat, ben je veiliger in het verkeer; voor je zelf maar ook voor de overige verkeersdeelnemers!


Wat gaan we doen?

De TraXperience® Risico is een theoretische en praktische training die ingaat op knelpunten die vaak de oorzaak zijn van een motorongeval. Als motorrijder ben je nu eenmaal een kwetsbare verkeersdeelnemer. Het is daarom goed je hiervan bewust te zijn. Vanwege de opzet en enorme succes krijgt deze training momenteel de aandacht van overheden en menig motorrijder en instructeur wereldwijd!

In de TraXperience® Risico wordt gewerkt met videoanalyse. De deelnemers worden tijdens hun praktijkrit gefilmd, zodat de rit daarna gezamenlijk kan worden besproken. Hierdoor krijgen deelnemers de kans hun eigen rijgedrag te analyseren en te verbeteren. De videoanalyse geeft bovendien een dynamische impuls aan discussies over risicovolle situaties.

Je RinCC instructeur staat altijd met je in contact via 'het oortje' om je af en toe eens een tip te geven.


Vanwege de opzet wordt deze training ook onderschreven door de Nederlandse Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV). Onderzoek heeft aangetoond dat deelname aan deze training ook daadwerkelijk een veiligere motorijder op levert.

 

Wat zijn de kosten?

Kosten deelname per persoon zijn € 225,-  inclusief BTW.
Deelname is met eigen motor.

Cursusdag van 8.30 tot ongeveer 16:30 uur

Aantal deelnemers per instructeur is maximaal 6.


Door wie wordt de training gegeven?
De training wordt gegeven door een gespecialiseerde en ervaren RinCC instructeur in samenwerking met specialisten van de Koninklijke Nederlandse Motorijders Vereniging (KNMV).

De RinCC instructeur aanvullend opgeleid als KGI'er KNMV Gediplomeerd motorrijInstructeur.

Contact

Disclaimer & Policy

Algemene Voorwaarden

Exornatieverklaring

RinCC Motor Courses